Hatay Besim Ömer Akalın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://besimomerakalin.meb.k12.tr
Adres : EKİNCİ MAH. EKİNCİ 28. SK. BESIM ÖMER AKALIN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 2A ANTAKYA / HATAY
VİZYON : Hayat boyu öğrenmeyi kendine ilke olarak benimsemiş, sağlık alanında değişen ihtiyaçlar doğrultusunda yeniliklere ve gelişmelere açık, insan ilişkileri konusunda sevgi, saygı ve duyarlılığı prensip olarak benimseyen, insanlara yardımcı olmayı ilke edinen, bilinçli sağlık personelleri yetiştirmek ve örnek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Çağın ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda, en modern sınıflarda ve en doğru sistematikle; kendine güvenen, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma becerisine sahip, insana ve çevresine duyarlı, ahlaki değerlerle donatılmış, sağlık alanında mesleki yeterliliğe ulaşmış, ülkemizi geleceğe taşıyacak bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Isınma : Okul Kalorifer(Doğalgazlı) Pansiyon Kalorifer(Kömürlü)
Servis : Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Ulaşım : Şehir içi toplu taşıma araçları 16-20 ve 13 nolu halk otobüsleri okulumuzun kapısına kadar gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Merkez ilçe Antakya´dadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5km
Kontenjan Bilgileri : 300 KİŞİ (AMP) SINAVSIZ 60 KİŞİ(ATP) SINAVLI
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2022-2023 SINAVSIZ GİRİŞ TABAN DİPLOMA TANA PUANI:78.00 SINAVLI GİRİŞ TABAN PUAN:247.00
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : OKULUMUZDA SADECE SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI MEVCUTTUR.